top of page

Tarieven Borstvoedingscentrum De Ronde Venen

Type

Consult bij je thuis

 

Telefonisch consult

Email consult

Consult tijdens je zwangerschap

Reiskosten

Kosten

115 euro per consult.
 

 

15 euro (tot 15 minuten)
Daarna 1 euro per minuut


20 euro

75 euro

 

Bij consult binnen De Ronde Venen geen kosten.

Bij een afstand vanaf 10 km vanaf Fluitekruid 10, Mijdrecht 0,30/km

Bij vragen of problemen kun je me altijd bellen of mailen. Ik laat je dan weten of het een vraag betreft die telefonisch of per mail beantwoord kan worden of dat er een consult voor nodig is. Bij problemen met aanleggen, tepelkloven en borstontstekingen wil ik graag een voedingsmoment zien. Vragen over deze problemen kan ik niet telefonisch of per mail beantwoorden.

Hoe verloopt een consult bij jou thuis?

Voorafgaand aan het consult hebben we telefonisch of per email contact gehad. Tijdens het consult onderzoek ik het mondje van je baby en heb ik altijd een weegschaal bij me. In jouw eigen vertrouwde omgeving kijk ik hoe een voedingsmoment verloopt. Ik zal benoemen wat goed gaat en waar je vooral mee door moet gaan. Waar nodig geef ik tips en adviezen om het aanleggen te verbeteren. Ik beantwoord je vragen en samen maken we een haalbaar plan. Jouw wensen zijn hierbij het belangrijkste. Uiterlijk 24 uur na het consult ontvang je van mij per email een verslag. Hierin staan mijn observaties beschreven en alle tips en adviezen nog eens op een rijtje. Zodat je die op een later moment nog eens rustig door kunt lezen.
Ook stuur ik je een evaluatieformulier toe na afloop van het consult. 

Na afloop van het consult ontvang je een factuur per email. Je bent zelf verantwoordelijk voor de betaling hiervan. Je kunt deze factuur eventueel zelf declareren bij je zorgverzekeraar.

 

Een consult kan tot 24 uur van te voren, zonder opgave van reden, kosteloos worden afgezegd. Daarna breng ik 50 euro in rekening.

Ik behandel al jouw gegevens volgens het privacyprotocol

Helaas wordt lactatiekundige zorg niet vergoed vanuit het basispakket, maar veel verzekeraars vergoeden lactatiekundige zorg wel wanneer je aanvullend verzekerd bent. Om te controleren of dit ook voor jou geldt klik hier.

Vergoeding zorgverzekering

bottom of page